Skip to main content

Forskningsartikler om COVID-19

Automatisk opdateret oversigt over nye forskningsartikler i PubMed/MEDLINE.

Indhold

  Der udgives i øjeblikket mange nye videnskabelige artikler om COVID-19. En del af den forskning, som udkommer, berører også diabetes.

  Videncenter for Diabetes har udviklet en række automatiske søgninger i verdens største database for sundhedsvidenskabelig forskning, PubMed/MEDLINE. Udover en søgning på alle artikler, som handler om COVID-19, vises søgninger efter artikler, hvor disse emner indgår:

  • Diabetes
  • Hjerte-kar-sygdom
  • Nyresygdom
  • Mental sundhed.

  Inden for hvert emne er det muligt at afgrænse søgningen til enten alle typer studier eller udelukkende forskningsoversigter, hvor information fra flere studier er samlet i én artikel.

  I rullemenuerne herunder kan du vælge, hvilken søgning du vil se resultatet af. Listen opdateres automatisk i takt med, at nye artikler bliver tilgængelige i databasen.

  Find de seneste videnskabelige artikler


  Find forskningsoversigter, hvor information fra flere studier er samlet i én artikel:
  Find alle typer studier, som i øjeblikket er udgivet om COVID-19:

   OBS! De artikler, der vises, bliver hentet direkte fra den eksterne database PubMed/MEDLINE, og Videncenter for Diabetes har ikke vurderet kvaliteten af dem.

   Læs mere om, hvordan søgningerne er udviklet, og hvad man skal være opmærksom på, når man bruger dem.

   Da COVID-19 er en ny virus, og der forskes intensivt i den, udkommer der mange nye artikler. Vi kan derfor ikke garantere, at søgningerne finder alle relevante videnskabelige artikler, ligesom det heller ikke er sikkert, at alle de viste artikler er relevante.